IFAC: Cum să alegi serviciul corect – Compararea serviciilor de audit, revizuire, compilare și proceduri convenite

CECCAR vă pune la dispoziție, în limba română, un model de broșură de prezentare elaborat de International Federation of Accountants (IFAC) pentru a veni în sprijinul practicienilor care își desfășoară activitatea în practicile mici și mijlocii și oferă servicii de audit, revizuire, compilare și proceduri convenite. Broșura poate ajuta clienții actuali și potențiali să înțeleagă gama de servicii disponibile și diferențele dintre acestea, în ce situații sunt adecvate, precum și beneficiile fiecăruia și poate fi adaptată pentru a reflecta serviciile oferite de fiecare firmă.

Aceasta reflectă Standardul Internațional privind Misiunile Conexe (ISRS) 4400 revizuit, aprobat de International Auditing and Assurance Board (IAASB) la începutul anului 2020, aplicabil misiunilor pe baza procedurilor convenite începând cu ianuarie 2022, pe care CECCAR îl va pune în curând la dispoziție, gratuit, în limba română.

Amintim că CECCAR a tradus și a publicat în limba română Standardul Internațional privind Serviciile Conexe ISRS 4400 aflat în vigoare.

Pentru mai multe informații privind modul în care poate fi utilizată broșura, vă invităm să accesați și pagina dedicată de pe site-ul IFAC, disponibilă atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul dedicat.

Vă rugăm să aveți în vedere că informațiile de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii informațiilor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.

Leave your comment