Efectuarea stagiului

 

REEVALUARE SEM. I/2021 16-17.07.2021

Probele teoretice/scrise derulate in zilele de 16-17 iulie 2021 vor avea loc la sediul filialei Timis din str. Moise Nicoara. nr. 21. Va rugam sa va prezentati cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea examenului.

 


Spre stiinta stagiarilor CECCAR,

Tind cont de situatia generala actuala care a impus anumite restrictii, dar si de situatia prezentelor la pregatirea online a stagiarilor in semestrul II 2020, s-a stabilit, in mod exceptional, participarea la evaluarea a tuturor stagiarilor CECAR, sub rezerva parcurgerii inregistrarilor intalnirilor de stagiu neefectuate pe platforma online. In acest sens, se vor face verificari ulterioare.

 

Organizarea evaluarii stagiarilor se va face in intervalul 20 – 22 noiembrie 2020:

 

  • Evaluare stagiari an III:
  • Proba teoretica: se va sustine vineri (20 noiembrie 2020) sub forma unui test online la disciplinele Managementul performantei, Expertiza contabila, Etica si Evaluarea intreprinderii dar si in zilele de sambata si duminica (21 si 22 noiembrie 2020) prin evaluarea orala a teoriei la disciplinele Managementul performantei si Expertiza contabila
  • Proba practica: se va sustine in zilele de sambata si duminica (21 si 22 noiembrie 2020) prin evaluarea proiectului la disciplinele Managementul performantei si Expertiza contabila

 

Promovarea probei teoretice a disciplinelor presupune:

- pentru disciplinele Etica si Evaluarea intreprinderii obtinerea minim notei 5 la testul online

- pentru disciplinele Managementul performantei si Expertiza contabila obtinerea minim notei 5 la testul online si minim notei 5 la evaluarea orala

Promovarea probelor practice presupune obtinerea minim a notei 5 la evaluarea proiectului la disciplinele Managementul performantei si Expertiza contabila.

 

  • Evaluare stagiari an I si II: Pentru stagiarii an I si II se va sustine doar proba practica, proba teoretica fiind amanata pentru o data ulterioara. Zilele exacte  pentru sustinerea probei practice, din perioada 20-22 noiembrie 2020, se vor stabili in urma finalizarii centralizarii formularelor de inscriere la evaluare.

 

 

Pentru inscrierea stagiarilor la evaluarea aferenta sem. II 2020 va rugam sa completati link-ul de mai jos aferent anului dumneavoastra de stagiu:

 

 

 

 

 

Formularele de inscriere sunt active pana luni, 16 noiembrie 2020, ora 10.00.

 


Planificare întâlnire nr.3 stagiari - AICI