ANAF va modifica formularul tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor” utilizat în activitatea inspectorilor DGAF

ANAF a publicat, pentru consultare, proiectul de Ordin privind modificarea OPANAF nr. 3.494/2013 privind aprobarea modelului și conținutului formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”, cod ANAF 14.13.22.99/7, destinat utilizării în activitatea de control a inspectorilor antifraudă din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF).

Demersul are la bază faptul că, prin OUG nr. 24/2020 privind unele măsuri pentru îmbunătățirea și reorganizarea activității ANAF, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative a fost desființată funcția specifică de inspector antifraudă și a fost reglementată funcția generală de inspector. În acest context, în cuprinsul formularului amintit, sintagma inspector antifraudă este înlocuită cu sintagma inspector.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

Leave your comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.