IMPORTANT! Precizări privind înscrierea în aplicația pentru schema HoReCa
HoReCa expert contabil

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România face următoarele precizări cu privire la înscrierea operatorilor economici în aplicația informatică pusă la dispoziție de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului:

  • Doar experții contabili persoane fizice care au viză de exercitare a profesiei pe anul în curs se regăsesc în lista din aplicația informatică.
  • 𝗥𝗮𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝗶𝘇𝗮̆ 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗮̆ 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮𝗷𝘂𝗱𝗶𝗰𝗶𝗮𝗿𝗮̆ 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗳𝗶 𝗶̂𝗻𝘁𝗼𝗰𝗺𝗶𝘁 𝘀̦𝗶 𝗱𝗲 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝗶𝘇𝗮̆ 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗮̆, 𝗶̂𝗻𝘀𝗮̆ 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗲𝗺𝗻𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹 𝘀𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗮𝘁 (persoană fizică). Și în cazul raportului întocmit de o societate de expertiză contabilă, în aplicație se va introduce codul de identificare profesională (codul folosit la logare) al persoanei fizice expert contabil care a semnat raportul.

ÎN SITUAȚIA ÎN CARE NU VĂ REGĂSIȚI ÎN LISTA DIN APLICAȚIE, vă rugăm să ne transmiteți datele de identificare ale expertului contabil (nume, prenume, număr de carnet, filială) prin e-mail, la adresa suporthoreca@ceccar.ro.

Leave your comment